Home> Nūhou> Pehea e hoʻonui ai ka hōʻailona digital i kaʻike huakaʻi
August 22, 2023

Pehea e hoʻonui ai ka hōʻailona digital i kaʻike huakaʻi

Ua kākauʻo David Levin ʻO kēia kahi kahi e kū mai aiʻo Digital Signage e like me kahi mea i hoʻopaʻaʻia, e nānā ana i ka flame o nāʻike pohō a me ka hoʻihoʻiʻana i ka hauʻoli o ka manawa.


Ua hōʻemiʻia ko mākou hopohopo no nā hana i manaʻoʻoleʻia e ka epidemic a me ka kaumaha o ka mea hao. ʻO nā hōkele a me nā hana'ē aʻe e loaʻa ai kahi manawa kūpono e hoʻohana ai i ka hōʻailona nui e paipai a kōkua i nā mea hou aku a me nā mea hou aku. ʻO ka mea e pono ai ka hōʻailona digital e hoʻolaha ana i nāʻano hana makemake makemake, e hoʻokūkū ana i nā malihini, a hoʻonui i nā kahawai kālā ma ke hoʻonohonoho ponoʻana i nā leka a me ko lākou kauʻana.


ʻO ka hana o ke kuleana nui i ka hoʻomaʻamaʻaʻana i nāʻike maʻamau


Hiki i nā mea hele ke hopu i ka manawa e hoʻomaikaʻi i ka hiki i ka mana o ke kālā e hāʻawi i nā mea hou o ka manawa. Ua loaʻa i kēia mau glimaps i loaʻa i nā signage digital e hoʻomoʻa i nā hua o ka criosity a hoʻoikaika iā mākou i kahi kūlana maikaʻiʻole, a iʻole e hoʻomaha ana i kahi kūlana.


I ka makahiki 2007, noho wau i kahi hōkele kahi e pāʻani ai nā mākaʻi. Uaʻike au i ka hoʻolaha ma ke poʻo Dup Kākoʻo, a kapaʻia koʻu kaikaina, a me kona pōʻe, ke meleʻana i nā aloha āpau āu e lawe ai. Akā,ʻaʻohe inoa o ka inoaʻoihana,ʻaʻole au iʻike i ka piʻiʻana o lākou,ʻaʻole au i loaʻa i kāu mau mea 80 me kuʻu hoahānau. Hāʻawiʻo Digital Signage i kahi'īpuka i ka pukaʻana o ka mea i manaʻoʻoleʻia, e kono mai iā mākou e haʻalele i ko mākou mau mea iʻikeʻia a me keʻano o nā mea maikaʻiʻole.


Ka hopena o ka hopena digital e hoʻonui aku i nāʻike pilikino; Mālamaʻo ia i ko kaʻoihana hoʻokipa hoʻokipa, holo i ka loaʻa kālā a me ka hoʻonuiʻana i kaʻike alakaʻi. Ma ka hoʻokuʻuʻana i kahi kahua kikowaena kumuwaiwai, hiki i ka mākeke Digital Dignage i kēlā me kēia keʻena a me ka kūʻaiʻana aku i ka hale, e hoʻokaʻawale i kā lākou mau mika. ʻO ia ka hoʻolahaʻana i ka manaʻo e hana ana, e hana ana i kahiʻano o kaʻikeʻana, i kaʻike malihini.

11 Jpg

Kahi Kahi


ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi nui loa o ka hana nui o ka Digital Signage i loko o kaʻoihana hoʻokipaʻo Gigitality kona hiki ke hoʻokaʻawale i ka loaʻa kālā. Hiki i nā hōkele ke hoʻonui i ka hoʻowaʻuwaʻawa a me ka makemake i ko lākou poʻe hanohano, nā lawelawe, a me nā lawelawe e pili ana i nā mākaʻai kiʻekiʻe. Hiki i ka'ōnaehana o ke kikowaenaʻo Digital Signage e pili ana i kaʻikepili pili pono e pili ana i kaʻikepili maoli, e hōʻike ana i nā hoʻolaha kūpono, a me nā manawa kūpono. Hoʻopili kēia ala pilikino i kaʻike kipa aʻo ke hoʻonuiʻana i ka loaʻa kālā kālā.

G Ov9jm S21xkg Lch2gsgb

Ke alualuʻana i nā channels i loaʻa


Hoʻokomoʻiaʻo Digital Signage e hoʻohui pū me nā mea'ē aʻe e hoʻomaikaʻi ai i kāna hopena. E ka synchronizing e pili ana i nāʻano likeʻole, me nā polokalamu kelepona, nā pūnaewele, hiki i nā pūnaewele, ke hele a me nā hōkeleʻo Guast Hiki i nā mea kipa keʻimi i nā mōhai i hōʻikeʻia ma luna o ka Digital Signage, a laila e komo hou ma waena o kā lākou mau mea i makemakeʻia no nā mea kūʻai aku a iʻole nā ​​puke. ʻO kēia hoʻohuiʻana o nā alaloa he nui e hoʻonui ai i nā alaloa, e hoʻonui ana i ka hiki ke piʻi a hoʻonui, a hoʻoikaika i ka hana pohō.

15 1 10

Nā kamaʻilio maʻamau no ka hoʻopiliʻana


Hāʻawiʻo Digital Signage i nā hōkele a me nā Venies i nā leka uila e hōʻike i nāʻike kūpono, e hōʻoia ana i ka pono kūpono i ka manawa kūpono i ka manawa kūpono. Ma ka hoʻohanaʻana i nāʻikepili i piliʻia a me nā mea hōʻikeʻike, hiki i nā hōkele ke hāʻawi i nā hoʻolaha i hanaʻia a me nā manaʻo e pili ana i nā makemake a me nā makemake. Ua hoʻonuiʻia kēia ala e hoʻonui i kaʻike malihini kipa a hoʻonui i ka hopena o ke komoʻana o ka hoʻopiliʻana.

Ma ka ERA i ka huakaʻi hele i hoʻonuiʻia a me kaʻimiʻana i nāʻike kūpono, e lawelawe anaʻo Digital Digital Signay no ka nānāʻana i nā manawa pōkole. Ma ka hoʻopiʻiʻana i kāna mau hiki, hiki i nā hōkele a me nā hale kūʻai ke hoʻonui i kaʻike malihini, e hoʻoikaika i kahiʻano o kaʻimi a me ka loaʻaʻana o kaʻike.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Kuleana kope © 2024 SUZHOU JH DISPLAY&EXHIBITION EQUIPMENT CO.,LTD Nā kuleana a pau.

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna